Форум ОСББ Новатор

Приєднуйтесь до форуму! Це швидко і просто!

Форум ОСББ Новатор
Форум ОСББ Новатор
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум ОСББ Новатор

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Фільтр у Львові

2 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Фільтр у Львові Empty Фільтр у Львові 2021-07-15, 22:32

Глафира

Глафира

А хто підкаже який фільтр по очищенню води придбати у Львові. Мені треба таку систему по очищенню води придбати для приватного сектору. Може хто розбирається в цьому питанні?

Малюков Дима

Малюков Дима

Який саме фільтр вам потрібен? Я трошки розумію сам недавно це питання вирішавав, треба було купити систему по очищенню води. Скважину зробили в домі, а вода з домішками, ось і шукав фільтр.

Глафира

Глафира

Бачу я що зараз у багатьох вода не дуже хорошої якості, але щось треба робити з цим. Ось ви де фільтр купували, поділіться адресою магазину, будь ласка!

Малюков Дима

Малюков Дима

Є такий магазин Екософт у Львові https://ecosoft.ua/ua/lviv/ там різні фільтри продаються, вам треба зайти в каталог магазину та подивиться представлені моделі. Ось, наприклад, Екософт Стандарт, дуже надійний фільтр, такий я і замовив.
Ціна від виробника, не дуже дорого, фільтр має 5 ступенів очищення, вода приємного смаку та без сторонніх запахів.
Таку воду моно пити без кип'ятіння дорослим та навіть маленьким дітям. Я ще і картриджі замовив у цьому магазині, щоб не шукати, коли вони потребуюсь заміни.
Фільтр у Львові HL542mZ

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі